Σχετικά με εμάς


10250201_1499671610253805_1705875025662911314_n

Η εταιρία Sirios play&sport, με έδρα στον Άγ. Αθανάσιο Δράμας, είναι μια εμπορική και κατασκευαστική εταιρία αθλητικών ειδών, οργάνων παιδικής χαράς, αστικού εξοπλισμού και ψυχαγωγίας.

Ιδρύθηκε το 2002 από τον Παναϊρλή Δημήτρη και από τότε χαράσσει την δική της πορεία σε ολόκληρη την Ελλάδα με το διακριτικό τίτλο Sirios play&sport.

Η σταθερή ποιότητα των υπηρεσιών μας, η συνέπεια, οι ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων μας, μα πάνω από όλα ο σεβασμός στον κάθε πελάτη, μας εδραίωσε και μας έκανε ξεχωριστούς στις επιλογές σας.

Δραστηριότητα

Η εταιρία μας είναι εξειδικευμένη στο χώρο του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας και δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα όπως εξοπλισμοί: σχολείων, δήμων, παιδικών σταθμών, γηπέδων, αθλητικών συλλόγων, πάρκων αναψυχής, παιδότοπων, ξενοδοχείων αλλά και ιδιωτικών χώρων. Από το 2000 εφαρμόζει Σύστημα Ελέγχου Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 14001.

Η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε και η συνέπεια στη δουλειά μας, μας οδήγησε στην συνεργασία με μεγάλες ελληνικές και ξένες εταιρίες φέρνοντας σε εσάς προϊόντα ποιότητας και προδιαγραφών.

Πέρα από τον αθλητικό εξοπλισμό, η Sirios play&sport έχει μια πολύχρονη παρουσία στον τομέα των παιδικών χαρών. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη της “ΠΑΡΚΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.”, από το 2002 έχει επιμεληθεί σε όλη την Περιφέρεια τις πιστοποιημένες παιδικές χαρές δήμων, παιδικών σταθμών, ξενοδοχείων καθώς και πολυάριθμων επαγγελματικών χώρων, από την μελέτη και την κατασκευή ως την τοποθέτηση και την συντήρηση, σύμφωνα πάντα με τα πρότυπα ασφαλείας και τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Με την υψηλή τεχνογνωσία, τη συνεχή πληροφόρηση για τα πρότυπα και τα νέα υλικά η Sirios play&sport κατάφερε να είναι μία από τις ελάχιστες εταιρίες στην Ελλάδα που απέκτησε Πιστοποίηση ISO  9001 : 2008 και για την επισκευή παιχνιδιών παιδικής χαράς.

Εξέλιξη

Το 2014 η Sirios play&sport, 12 χρόνια μετά, συνεχίζει να εξελίσσεται και τολμά να κάνει ένα ακόμη βήμα, ιδρύει στη Δράμα τη μονάδα κάθετης παραγωγής πλαστικών αθλητικών και διαφημιστικών μπαλών συνεχίζοντας την ιστορία της εταιρίας ΒΟΓΙΩΤ που εδώ και πολλά χρόνια πρόσφερε στην ελληνική αγορά μπάλες υψηλής ποιότητας. Πάνω από δέκα είδη αθλητικών μπαλών καθώς και διαφημιστικές μπάλες με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας.

.